Tietoa LINJA-palvelusta

Tietoa palvelusta

Mennäänpäs mokoman suon yli, että heilahtaa.

Moni yrittäjä elää nyt vaikeaa ja epävarmaa aikaa. Koronavirus, p*rkele!

Tämä alusta syntyi yhdestä kysymyksestä: Miten me yrittäjät voimme nyt auttaa toinen toistamme? 

Vastaus: Meistä jokaisella on jotain osaamista, jokin kyky, kokemus tai tieto, jonka kautta voimme nyt sparrata ja tukea kanssayrittäjää. Jokainen voi vähintäänkin antaa vertaistukea tai mentorointia ja tarjota pienenpienen hetken, jonka aikana voidaan avata ajatusten solmuja ja ehkä ideoida yhdessä uutta. 

Siitä syntyi kaikille yrittäjille avoin ja ilmainen (Yrittäjien Kuuma) Linja.

Löydät täältä listan suomalaisista yrittäjistä sekä yrittäjähenkisistä ihmisistä, jotka ovat valmiina auttamaan toinen toistaan vaikeiden aikojen yli. Voit selata eri alojen osaajia ja eri tyyppisiä ihmisiä ja varata sinulle sopivalta mentorilta / neuvonantajalta 30 minuutin mittaisen session, jossa etäyhteyden välityksellä saat tukea, ideoita ja sparrausapua (tai neuvoja sähköpostitse).

HUOM! Voit kirjautua palveluun ja pyytää apua muilta, vaikket itse nyt pystyisi/haluaisi/kykenisi auttamaan muita. Saat käyttää siis hyödyksesi näiden ihmisten kokemusta ja näkemystä ihan vapaasti,  jos olet yrittäjä. Riittää, kun kirjaudut.

Rajat on nyt kiinni, mutta linjat on auki.

Selaa eri yrittäjien ilmoituksia, klikkaa sitten PYYDÄ ja pääsette sopimaan yhdessä sopivan ajankohdan sekä kanavan, jonka kautta voitte olla yhteydessä.

Muista lisätä myös oma ilmoituksesi listalle, jos olet valmis auttamaan muita.

Kuka tässä on taustalla?

Taustalla tässä olen minä, Martta Tervonen, yrittäjä Oulusta. Sain idean yrittäjien linjaan eli kotoisasti "Linjaan", kun juttelin koronavirustilanteen aiheuttamasta ahdingosta kahden eri yrittäjäystäväni kanssa puhelimessa. Molemmat totesivat koronan seurauksena olevansa kusessa – jopa niin, että toinen kertoi joutuvansa lopettamaan yrityksensä. Vaikka näkymät olivat ikäviä, saimme kaikki tuosta lyhyestä puhelusta voimaa, uusia ideoita ja eväitä tulevaan taisteloon. 

Uskon, että yhdessä pystymme löytämään uusia ratkaisuja, ideoita, tapoja toimia sekä ennen kaikkea voimaa jatkaa eteenpäin. Ei luovuteta. Mennään eteenpäin. Täältä pesee! Yhdessä.

"Tämähän on melkein kuin Pekka Saurin legendaarinen Yölinja, sillä erotuksella, että tässä kaksi yrittäjää juttelevat ihan keskenään ilman muita kuuntelijoita..."

Pyöritän alustaa 100% omasta pussistani ja omilla resursseillani. 

Sinä voit halutessasi tukea Linjan toimintaa kolmella eri tavalla: 1) Lahjoita haluamasi summa ottamalla minuun yhteyttä TAI tue yritykseni toimintaa 2) Ostamalla jotain verkkokaupastani osoitteessa depressio.co TAI 3) Tulemalla mukaan Kirjoittajaklubin kirjoituskursseille.

Kiittäen ja hyvää terveyttä toivottaen, 
Martta Tervonen
martta@smallerthanthree.fi
p. 050 5282 712

LINJA -palvelua pyörittää Sharetribe -markkinapaikkajärjestelmä.

Haluatko luoda oman LINJA -kaltaisen online-markkinapaikkasi? Lue lisää.